Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Мартинова К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Зозульов О. В. 
Особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті [Електронний ресурс] / О. В. Зозульов, К. Л. Мартинова // Економічний вісник Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". - 2014. - № 11. - С. 409-414. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evntukpi_2014_11_64
Розглянуто існуючі теоретичні засади репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті. Уточнено визначення поняття "репозиціонування", систематизовано підходи до визначення даного поняття. Показано зв'язок ринкового репозиціонування з управлінням об'єктивною та суб'єктивною якістю послуг в секторі HoReCa. Визначено особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті та сформульовано специфічні для такого ринку чинники репозиціонування. Виокремлено можливі стратегії та типи репозиціонування на ринку послуг громадського харчування. Розглянуто результати маркетингового дослідження, яке дозволило визначити та деталізувати ключові чинники репозиціонування в секторі HoReCa, розглянуто специфіку ринку закладів громадського харчування класу люкс.
Попередній перегляд:   Завантажити - 849.862 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Мартинова К. 
Теплопровiднiсть напiвпровiдникових твердих розчинiв PbTe-PbSe [Електронний ресурс] / К. Мартинова, О. Водорiз, О. Рогачова // Вісник Львівського університету. Серія фізична. - 2012. - Вип. 47. - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Phiz_2012_47_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 225.252 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Мартинова К. 
Електроннi властивостi твердих розчинiв PbTe-PbSe [Електронний ресурс] / К. Мартинова, О. Водорiз, О. Рогачова // Вісник Львівського університету. Серія фізична. - 2012. - Вип. 47. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Phiz_2012_47_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 130.168 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Дорошенко А. Н. 
Термоелектричні властивості полікристалічних твердих розчинів Bi1-xSbx в інтервалі концентрацій x = 0 – 0.25 [Електронний ресурс] / А. Н. Дорошенко, О. І. Рогачова, А. А. Дроздова, К. В. Мартинова, Ю. В. Меньшов // Термоелектрика. - 2016. - № 4. - С. 24-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TE_2016_4_5
Проведено детальне дослідження залежності термоелектричних властивостей полікристалічних твердих розчинів Bi1-xSbx від складу в широкому інтервалі концентрацій (x = 0 - 0,25) за кімнатної температури. Об'єкти дослідження - литі зразки різного складу, одержані за допомогою ампульного методу в одному технологічному циклі, що полягає в охолодженні ампул з розплавами на повітрі й наступному тривалому гомогенізуючому відпалі за температури (520 +- 5) К протягом 720 год. Показано, що залежності властивостей від складу носять виражений немонотонний характер. Підтверджено наявність концентраційних аномалій термоелектричних властивостей, спостережуваних раніше в інтервалі x = 0 - 0,1 на литих зразках після інших видів термічної обробки й інтерпретованих як прояв електронних фазових переходів. Складний характер залежностей за x >> 0,1 пояснюється якісними змінами в зонній структурі при певних критичних складах, зміною відносного внеску в провідність носіїв заряду з різних енергетичних зон при зміні концентрації сурми й високою чутливістю енергетичного спектра й фізичних властивостей Bi1-xSbx до зовнішніх впливів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 567.556 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Рогачова О. І. 
Термоелектричні й механічні властивості напівпровідникових твердих розчинів (Bi1-xSbx)2Te3 (x = 0:0.07) [Електронний ресурс] / О. І. Рогачова, К. В. Мартинова, А. С. Бондаренко // Термоелектрика. - 2016. - № 5. - С. 51-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TE_2016_5_8
Досліджено залежності термоелектричних властивостей і мікротвердості від сполуки полікристалічних напівпровідникових твердих розчинів (Bi1-xSbx)2Te3 в інтервалі концентрацій x = 0 - 0,07 за кімнатної температури. Виявлено різкий ріст мікротвердості за одночасного зниження коефіцієнта Холла, коефіцієнта Зеєбека й електропровідності у разі збільшення вмісту сурми до x = 0,005 - 0,01, після чого за подальшого зростання x до x = 0,01 - 0,015 характер залежностей змінюється на обернений. Спостережуваний ефект пов'язується з високим ступенем розупорядкування кристалічної гратки у разі введення перших порцій домішки й наступними процесами релаксації за утворення перколяційних каналів у домішковій підсистемі кристала. У разі подальшого збільшення x коефіцієнт Холла й коефіцієнт Зеєбека практично не змінюються зі складом, а спостережуваний при цьому більш складний характер залежності мікротвердості й електропровідності від x інтерпретується як прояв процесів близького впорядкування у твердому розчині.
Попередній перегляд:   Завантажити - 447.047 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Чернєй Л. С. 
Ентомологічні та акарологічні дослідження в установах НАН України: розвиток, досягнення (до 100-річчя Національної академії наук України) [Електронний ресурс] / Л. С. Чернєй, В. Ю. Назаренко, К. В. Мартинова, М. В. Круть // Ukrainian entomological journal. - 2018. - № 1. - С. 61–77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uej_2018_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.265 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського